Voedingsadvies

Eet Weet Wijs voor kinderen (vanaf 6 jaar)

Uw kind is te zwaar en daar maakt u zich zorgen over. Het omgekeerde kan ook. Uw kind lust niets en u krijgt met moeite wat naar binnen. Misschien heeft de docent op school of de huisarts er iets over gezegd? U wilt graag iets veranderen maar weet niet goed waar u moet beginnen.

Uw kind is in de groei en heeft eten nodig waar alle voedingsstoffen in zitten. Een dieet is daarom niet verstandig. Gevarieerd en voldoende eten wel. Veel beweging, niet te veel schermtijd en voldoende slaap helpen uw kind gezond op te groeien.

Eet Weet Wijs biedt voedingsadvies op maat voor kinderen en ouders. Op een educatieve en leuke manier, passend bij de leeftijd en de behoefte van kind en ouder. Uw kind gaat de keuken in, wij gaan koken en doen proefjes en voor thuis is er een werkmap met opdrachten. Het vergroten van het zelfvertrouwen en het ‘zelf kunnen’ heeft de volle aandacht in het traject.

U zult zien dat uw kind snel meer energie krijgt, zich beter kan concentreren op school en meer zelfvertrouwen heeft.

Bij jonge kinderen is het fijn dat u aanwezig bent bij de afspraken. Het is voor ieder kind belangrijk dat ouders en de directe omgeving (opa en oma, schooljuf) betrokken zijn bij het traject.

Tarieven

Kennismakingsgesprek                                    Gratis
Eerste kind-ouderafspraak (60 min)         50 euro
Oudergesprek (30 min)                                    30 euro
Kind-ouderafspraak(45 min)                         45 euro
Toeslag huisbezoek binnen Nijmegen      10 euro

Tarieven zijn inclusief 21% BTW